Sunday, January 14, 2007

Naturbarn

I det siste har jeg blitt litt mer opphengt i ordene vegan, organisk og økologisk. Har tenkt mye på miljø og verdensspørsmål etter jeg så "An Inconvenient Truth" med Al Gore, siden jeg ble ganske skremt av hele filmen. Og så tenkte jeg litt på de tingene jeg liker best, for det måtte jo være miljøbevist organisk mote der ute? Eller?

Så jeg søkte litt rundt i mitt eget hode, og kom på at Stella McCartney er jo hardbanka veganer. Derfor tok jeg en liten tur innom siden hennes, og joda - hun har faktisk laget organisk mote og hudpleieserie, i tillegg til skinn/pelsfrie sko og vesker. Way to go.

Synes spesielt denne oversizede t-skjorten med trykk i organisk bomull er kul. Gleder meg til Warszawa-turen til sommeren. Da blir det Sephora-shopping av Stella McCartney's Care serie. Foresten - hvis noen har tips om gode butikker, spaer og attraksjoner i Warszawa, er det bare å si fra.

4 comments:

Anonymous said...

Jeg har en tskjorte som er hvit med en gris som holder et skilt det står I love vegetarians på. Den er produsert i vegansk stoff. Ha ha
Men den er skikkelig stygg

-Karoline

Alisa said...

Etter det jeg har sett på internett og i byen er mye organisk mote skikkelig stygt. Litt Woodstock-harry-stygt. Sånn hippieish på en ganske stygg pot-smoking måte.

Anonymous said...

Ja.
Men det var mest på gøy. Før var organiske klær for sånne gærninger, men nå er dte mote så det blir vel finere med tiden.

Karoline

krline said...

du må sjekke ut woodwood.