Wednesday, March 14, 2007

Fem ting jeg ønsker meg, men aldri har råd til

Dette her bør vel bli en fast column på bloggen, med tanke på at det er en situasjon jeg ofte havner i. Jeg vet vel ikke hvorfor det dyre appellerer så mye mer til meg. H&M frister langt fra like mye som de "finere" butikkene i hjembyen, selv om det er det eneste en 16-årings lommebok holder til. Ofte tenker jeg at den definitive lykkeligheten ligger kun et fantastisk plagg og et par tusenlapper unna. Kan vise litt nærmere hva jeg mener:

1. Acne-skjørtet. The skirt. Du vet, det skjørtet som du ser og tenker "Hvorfor i all verden eier jeg ikke et slikt skjørt?". Et slikt skjørt kan gjøre alt, det er vidunderskjørtet. Proposjonene, formen, fasongen og fargen er så superanvendelig og alsidig som det er mulig å bli. Det er rett og slett et mesterverk. Tenk hvordan man kan ta seg ut i et slikt skjørt om sommeren. Perfeksjon. Prisen ligger på rundt 1400 norske kroner, noe som i bunn og grunn ikke er så ille. Fra Acne Jeans.


2. Miu Miu's Antique Leather Tote. Fy. Det gjør meg nesten vondt å se på den. Den fantastiske slittheten, den skitne brunfargen, mmm. Ren nytelse. Den likner en legeveske. Jeg elsker den, og vil gifte meg med den og få mange skittenbrune unger. Men prisen svir, som salt i åpne sår, siden den ligger på rundt stive 8000 kr. Denne kan kjøpes via My Theresa.


3. Topp fra See By Chloé. Vårens søteste topp. Du vet hvorfor. Se på den da. Kremhvit t-skjorte med blonde-detaljer. Ikke noe stæsj, bare blonder. Enkelt og rent, som jeg liker det. Hadde passet fint til Acne-skjørtet - men noe sier meg det er langt fra det mulige. Prisen ligger rundt 1200 kr, dyrt i forhold til ja. Plagget. Denne er også fra My Theresa.


4. Khaki-farget jakke fra Acne. Ah. Khaki-orgasme. Khaki er lekkert, spesielt med knallrosa. Tro meg, jeg har prøvd det ut. Denne jakken har de på Pepper i Bergen, den bare henger kjedelig og nonchalant der. Og den vet at jeg trenger den. Jeg trenger den så sårt. Den er så perfekt for våren og sommeren. Den khaki-fargen hadde gjort seg på meg. Jeg vet det bare. Prisen er irriterende høy, 2400 kr på Pepper.


5. Mørkerøde Prada patent flats. Farger er nydelig og dyp, passer godt til alt. Prisen er altfor høy for et par flats, men billigkjedene kommer vel straks med kopier. Prisen ligger på 2500 kr, og de kan kjøpes på Bergdorf Goodman.

3 comments:

rina said...

fine ting! jeg liker spesielt godt vesken.

sus said...

Å det skjørtet var jammen meg fint!

Jadda... said...

Ehm...Skjørtet fra Acne kan du lage selv ved å ta et tøystykke, sy det samme til en firkan med to åpne endekanter og snurpe igjen med et snøre!