Friday, May 18, 2007

Magazine me

Først av alt vil jeg beklage at jeg ikke har oppdatert på en liten stund, men dere vet vel selv hvor vanskelig det er å ta seg tid til å skrive når man har eksamensforberedelser og helligdager som 17. mai. Og nå som jeg er innpå det: en overstått gratulerer til dere alle! Jeg er selv ikke særlig opptatt av å gå og se på tog and such, men kvelden er viktig for meg. Å kle seg fint og vandre rundt i byen, kanskje til og med le litt av småfulle voksne mennesker i glitrende cowboy-hatter og oversizede slips. Det her med 17. mai-suvenirer som cowboyhatter og slips og gale solbriller må være en lukrativ bransje!

I går var jeg ute og gikk med Brgnstil igjen, og jeg tok meg tid til å gå innom nærmeste Narvesen for å kikke på blader (på selveste 17. mai!). Og jeg fant et par godbiter som jeg tenkte jeg skulle dele med dere.


Det første er et dansk blad, som kort og godt heter Dansk. Bladet blir beskrevet som "Denmark's first international fashion magazine and represents unsurpassed graphic creativity. In collaboration with some of the world's leading photographers, models and movers in the fashion industry we passionately and actively seek out the most exciting, innovative an groundbreaking current fashion and lifestyle trends." Nummeret jeg leste handlet om København, motens nye favorittby. Fotografiene er inspirerende, nyskapende og enkle. Sjekk ut noen eksempler på bildeserier på deres side.


Det andre bladet var engelsk, fra London faktisk, og det het Up Street. Det her er vel egentlig et herreblad, men med tanke på at mote er blitt såpass unisex, kan alle jenter finne noe de liker her. Foruten å ha noen av de vakreste og mest interessante bildeseriene jeg noen gang har sett, inkluderer bladet også artikler om musikk, mote, film, og designere. Noe for alle, rett og slett.

Løp og kjøp på nærmeste Narvesen!

6 comments:

Frøken J said...

Flott med ny magasin-inspirasjon! Jeg elsker å oppdage nye blader, så disse skal sjekkes ut.

Ingvild Telle said...

Grattis med dagen i går til deg også:)Dere var så søte der dere tasset.

Karoline said...

Alisa:
Haha. Men du jeg sender deg noen fler på gmail nå. Og jeg tar bussen til byen ni over fire og er der ca ni over halv fem og så løper jeg til narvesen og kjøper masse aviser og kanskje et blad jeg får lyst på og så tar jeg bussen til Danmarksplass og skal forhåpentligvis greie å være der til 17.00.

rina said...

leste på ingvild telles blogg at det sto om dere/brgnstil i bt? scanne inn og poste på bloggen? :D

Alisa said...

kan prøve å få det scannet inn på skolen på mandag, så kan jeg poste det på brgnstil.

BrgnStil said...

NEEEI.
sensurerer meg da. hihi neida
karoline. gidd ikke logge av