Thursday, June 28, 2007

7 kuriositeter

Nå er det enda en bloggting som er ute og flyr overalt. Jeg ble tagget av Camilla, og skal liste syv kuriositeter om meg. Here we go:

  • Jeg hater meg selv fordi jeg rett og slett har vært og til dels er en skitten trendhore. Da jeg var yngre prøvde jeg alt, you name it - I've worn it. Scrunchies, mønstret tights med Max Mekker på, flettebånd rundt halsen (stramt á la choker), slengbukser, Miss Sixty, pasteller, Wow-gensre. Og nå er det heldigvis litt bedre. Litt opphengt i trender er jeg jo fortsatt, ta for eksempel new rave/ 90-tallet.
  • Jeg bodde på øyen Bømlo i fem år. Det er praktisk talt en ikke-eksisterende bygd/øy med 10 000 innbyggere med få butikker. Jeg aner ikke hvordan jeg holdt ut i fem år, med tanke på at jeg kom fra en storby som St. Petersburg. Og ja, jeg kan snakke stril om jeg vil.
  • Jeg er veldig opptatt av sikkerhet, av og til på grensen til for mye. Om jeg kjører i en bil må jeg ha på meg bilbelte hele tiden, jeg er superforsiktig med å gå over veien og er livredd for å løpe over om jeg må. På fly er nødutgangene alltid det første jeg ser etter når jeg kommer om bord.
  • Jeg skriver tekster som hobby, mest noveller og artikler for meg selv. Jeg prøver å basere novellene mine på absurde hendelser i min egen hverdag eller nyhetene. Ingen skal få lese dem, i hvertfall ikke i nærmeste framtid.
  • Om mine venner forteller om sine kjendisforelskelser, ler jeg av dem og synes de er rare. Men innerst inne har jeg alltid hatt en liten plass i hjertet for Erlend Øye. Nå vet dere det. Ja, jeg er patetisk.
  • Jeg elsker amerikanske tv-serier. Det er fantastisk underholdning rett og slett. Det er så ekstremt deilig å sette seg ned i sofaen med en god skål is etter en travel dag og se på Ugly Betty, Lost eller The Office. Jeg er spesielt forelsket i The Office (den amerikanske versjonen) hvor min favorittperson er Dwight. Fantastisk morro. Steve Carell på sitt beste.
  • Jeg har tatt fransk i tre år på ungdomsskolen, og har fått sekser i både muntlig og skriftlig hvert termin. Nå som jeg er ferdig med ungdomsskolen, har jeg funnet ut at praktisk talt alt jeg kan er "Je suis un fromage (jeg er ost)" - og til og med i den frasen er jeg usikker på om det er "une" eller "un".

Videre tagger jeg:

Mariel - har en fin blogg og utrolig bra stil til å være så ung. Inspirerende!
Karoline - god venninne, Brgnstil-kollega og flink til å skrive. Alle liker Karro
Eira - fin blogg som jeg nettopp har oppdaget, dessuten tror jeg at jeg har sightet henne i byen

Jeg tror alle andre har blitt tagget, men hvis du ikke er blitt tagget - vær så god og gjør det her du og.

3 comments:

Camilla said...

Hehe. Jeg har gått i Buffalo sko i Oslo når jeg bodde der. Yes! Not nice. Men kommer vel på moten engang igjen de også:-)

Alisa said...

Åå! Jeg glemte jo helt de gode gamle Buffalo-skoene! Ja jeg eide faktisk et par. Utrolig.

Karoline said...

Nå har jag gjort det.