Sunday, June 17, 2007

Sommer


Jeg hermer litt etter svenske blogger og lister sommerting. Gjør det du også om du har lyst!


Hva skal du gjøre i sommer: Jeg skal til Warszawa om en liten uke, hvor jeg tilbringer fem dager fulle av shopping, kultur og spa! Litt luksus altså. Deretter blir det pikniker, konserter og kanskje en Oslotur. Så kommer Caroline til Bergen, og da blir det kanskje en liten "vill" rundtur med henne og en annen Karoline. I begynnelsen av august reiser jeg til Berlin for å gå på museum, observere lokalbefolkningen, stocke opp på American Apparel for resten av året og spise vafler på Kauf Dich Glücklich.
Sommerens plagg: Kjolen. Helt definitivt. Litt floral kan ikke skade, ikke lårkorte kjoler á la Chloé heller. En kul tischa er heller ikke verst - tenker på å lage en videoblogg med guide til hvordan du kan lage en selv.
Alltid i vesken: Notisblokk, penn(er - i tilfelle en av de svikter), visittkort til Brgnstil, et par strømper, rosa leppestift, hårbørste
Sommeren for deg er: Piknik, festivaler, moreller, Air, ingen strømpebukse, brune ben
Reisetips i sommer: Ikke reis til turistfavoritter som Kypros, Hellas og Spania. Hvorfor ikke prøve en avsides bygd i Italia eller investere i en fantastisk ferie på Maldivene? Jeg foretrekker selv å dra på byferie, og da er det Stockholm, København, London (oppholder meg mye i parkene) og Berlin som gjelder. Bergen er også utrolig fin om sommeren!
Hva leser du helst: Romaner med handling i fortiden, som "Stolthet og fordom" og "Tatt av vinden"
Beste sommertips: Samle alle dine gode venner for en herlig og laang piknik. Hva med litt champagne (champagnebrus og Mozelle er alkoholfrie og billige alternativer for de under atten) og sjokoladedyppede jordbær i parken? Kanskje et slag crochet og bocha i solskinnet? Eller frisbee. Husk også en Tivoli-radio/høytalere til iPod med musikk som Air, Nouvelle Vague og Kings of Convenience.

1 comment:

Caroline said...

:D I'm included. Jeg ble så glad når jeg stod med rosa skrift her. Lookin forward. Tror dere må vise meg Pepper i hvert fall.