Thursday, July 19, 2007

Tea, not tensionDagen i dag har vært fortreffelig. Jeg har drukket te, pakket (jeg skal flytte), hørt gjennom Thomas Dybdahl-platene mine og sett på favorittserien på tv, Gilmore Girls.

Uansett ville jeg bare ha en ikke-moterelatert post om te. Teen ovenfor har jeg drukket hele dag, og den var nydelig. Egentlig er alle teer fra Celestial Seasonings nydelige, spesielt urteteene. Celestial Seasonings er å finne i diverse helsekostforretninger rundt om i Norge, og her i Bergen har Kinsarvik Frukt et stort utvalg. På eskene finner man søte malerier av Tom Newsom og fine sitater som: "Be bold, be bold and everywhere be bold." - Edmund Spenser. Skikkelig feelgood-te ja. Men dette er ikke alt. I tillegg til å ha sjarmerende esker for teen, går Celestial Seasonings også inn for å være god for både kroppen og miljøet - alle ingredienser er naturlige, eskene er laget av resirkulert papir og det finnes ikke papir/tråd/stifter utenpå teposene.

Om du er litt ekstra hardcore tenerd, prøv deres hvite te med fersken og pære. Og ikke glem den interaktive te-guiden som man finner på hjemmesiden deres da!

6 comments:

Karoline said...

omgomgomg.
Feteste bildet jeg har sett i hele dag.

Binka said...

^ Jahaha, jeg er helt enig, det jammen ikke hver dag man får se en bjørn cruise ned en foss med masse blåbær i båten sin... og ser du musene? Hva er det de driver med?

Hvor betaler du for en slik?

Og når vi snakker om te:
Jeg var på Søstrene Grene og kjøpte te her om dagen. Vaniljete og sjokoladete...jeg tenkte jeg skulle prøve noe nytt og fancy, men pass opp: det smakte bare ekkelt! Ugh!

Carina said...

Jeg har sett den teen på Sunnkost flere ganger og tenkt på å prøve den. Nå skal jeg det!

Forresten, hvor flytter du til?

Ü

Alisa said...

Jeg vet. Maleriene er helt geniale. Sjekk ut de andre pakkene! Denne lille pakken med ti poser kostet bare 16,50. En fin liten pris.

Carina - jeg flytter til et sted fem minutter fra der jeg bor nå :-D

Carina said...

Kult! Vet ikke hvor det er, men du virker som et bymenneske, så jeg går for den Ü

sunniva said...

Jeg kjøpte nettopp den blåbær teen, eple og kanel og natt teen på Søstrene Grene i København, de var jo ultra gode=)