Sunday, August 26, 2007

SunndagDagen i dag har pretty much bestått av Entourage-maraton på Canal+ og kikking inn i "kameraet" jeg fikk av Karoline (om man ser inn i kikkehullet og trykker på den hvite knappen kan man se bilder fra tivoliet i København!). I tillegg har jeg kost meg med litt lesing i "Pretty - The Nylon Book of Beauty" - hvor man, for å sitere forfatteren selv, ikke blir servert "how-to's, deconstruction of celebrity makeup trends, fat-blasting workout plans and no boring cheap-versus-pricey product guides." Sounds like my type of book. Illustrasjonene, bildene og presentasjonene av historisk sminke og hudpleie er spesielt fascinerende - overalt en vakker bok.

Boken er å få kjøpt billig på både Amazon og Play.com - husk, det er ingen toll på bøker (det er jeg ganske sikker på)

6 comments:

Christine said...

åh, anbefaler du boka? den må jeg sjekke ut!

Alisa said...

jeg anbefaler den så absolutt! hele boken er så utrolig godt gjennomført

Anna said...

Jeg har the nylon streetstyle book. Den er fantastisk. Kjøpte den i oslo på en bokhandler (som jeg desverre ikke husker navnet på) med masse kunstbøker (gjerne sentrert rundt mote og fotografi) både bokhandelen og boka i seg selv anbefalles.

hvor lang leveringstid hadde boka di? :)

Alisa said...

jeg leier den bare på biblioteket, men jeg vet at play.com pleier å ha en til to uker som leveringstid!

sunniva said...

Ahh! den boken må jeg ha! det er så deilig å ha noe nytt på papir! i det siste har jo alt det meste mote relater vært på nett og pc'n min, men nå skal det bli flere bøker ja!
That's fashion!

Karoline said...

fint kamera