Sunday, November 11, 2007

Oslo here I come

Om et noen uker skal jeg dra til Oslo for første gang. Jeg aner ikke hvordan jeg har klart å bo i Norge i ti år uten å ha besøkt hovedstaden. Det blir julegaveshopping - ergo mest julegaveshopping til meg selv. Til dere som bor i Oslo; hvilke butikker bør jeg besøke? Second hand, skobutikker, vanlige butikker, osv. Jeg hadde heller ikke hatt noe mot å møte noen blogg-folk. Jeg runder av med to av mine Oslostil-favoritter.

14 comments:

Karin said...

Yay, Oslo! Jeg tror du kommer til å elske Grünerløkka. Det er nok stedet for deg. Ellers finner du en del bra i Hegdehaugsveien/Bogstadveien. Jeg elsker særlig ungdomsavdelingen på H&M i Bogstadveien, for den har så bra utvalg, særlig av H&M trend. Vil ikke akkurat anbefale Karl Johan. Der finner du vel stort sett det samme som i Bergen.

Fie said...

Kult! Men samtidig litt rart at du aldri har vært i Oslo før. Har ingenting å anbefale deg, desverre. Hvor har du bodd før du bodde i Norge da?

Maja said...

du må på reprise i gamlebyen! kos liten second hand butikk.

Ladybird said...

Så morsomt at du ikke har vært her før, blir spennede å høre hvordan inntrykk du sitter igjen med etter turen! Personlig synes jeg Oslo er en by man må gi litt tid, man må lære seg å bli glad i den, men det er ikke så vanskelig :)

caroline said...

karl johan er ganske kjipt, løkka er veldig fint, bogstadvn er ok men litt kjedelig. pling på hvis du vil ha en liten guide. oslo er knall når det er sol. hvis du henger rundt i byn (bgo that is) på lørdag, bumper vi kanskje borti hverandre!

Helene said...

wtf, aldri vært i oslo? heheh :-D Du må hvertfall besøke Trabant! Søt liten vintage-butikk som selger mange kule threadless tees + en hel del andre ting (så klart). Du kommer til å elske det.

Cyber puppy 007 said...

hey! thats Esra on the left.

andy hotpants said...

wohooo. hun var hot da lizzom cyber puppy

Fleurette said...

ooh, hvor lenge skal du være i oslo? som mange andre har anbefalt, anbefaler jeg grunerløkka ftw! men pass på at lommeboken din er ekstra feit, for grunerløkka er money money money. tusen vintage og 2handbutikker, men dyrt! huhu.

*vinkvink* jeg blogger og jeg er kul! og jeg bor i oslo! :P

sa said...

apropos at du skal til oslo for føste gang! Jeg skal til bergen for første gang om noen uker, og jeg lurer på om du har noen anbefalinger? :)

Alisa said...

fleurette, vi må ta og møtes! tusen takk for alle tipsene, jeg skal absolutt ta meg en tur på grünerløkka.

sa, jeg kan godt mekke sammen en bergenguide?

Fleurette said...

jepp!! vi kan mekke et lite bloggtreff med de kuleste bloggerne. mihi :D

sa said...

jøss bergensguide hørtes fortreffelig ut! har du myspace, Alisa?

Nigerian Woman in Norway said...

lillr vinkel sko i bogstadveien er et must!

http://www.lillevinkelsko.no/