Tuesday, January 15, 2008

There's Hope for Sweden tooDet er neppe noe bedre enn å bla gjennom en god look-book, og jeg må si at jeg er veldig betatt av Hopes look-book for sesongen. Stylingen kunne ikke vært bedre og mer tidsriktig - og la oss nå ikke glemme at klærne er fantastiske også. Formene og materialene passer godt sammen og fargene er helt perfekte til høst/vinter. Dessuten produserer også Hope fine sko - mine favoritter er de sorte ankelbootsene med enorm hæl. Pepper fører Hopes klær og sko i Bergen.
There's nothing better than a good and inspiring look-book, and I have to say that I absolutely adore Hope's look-book for the season. The styling couldn't be more correct and current - and let's not forget that the clothes are fantastic too. The shapes and materials go really well together. They also make great shoes. I think Hope has developed a lot since the brand was launched in 2001. Pepper in Bergen sells both their clothes and shoes (what about selling the boots in the picture to the left below?).

5 comments:

Anonymous said...

hei alisa. husker du hadde en avstemming om du skulle skrive på norsk eller engelsk. du er flink i engelsk, men synes likevel du burde holde deg til norsk. det er morsomt å lese en norsk moteblogg som ikke bare er opptatt av flere lesere.

Alisa said...

vel, en av grunnene til at jeg startet bloggen, utenom at jeg var interessert i å skrive om mote, var fordi jeg ville bli bedre til å skrive norsk. jeg trenger nå å øve meg på å skrive engelsk.

dessuten mener jeg ikke at jeg skriver engelsk har noe å si for kvaliteten på bloggen. men det er alltid bra med tilbakemeldinger.

takk.

Karoline said...

hei alisaa. jeg prøver å finne bloggen til hun her: http://stockholmstreetstyle.feber.se/feber/art/32085/emma/#comments . vet du det? hun heter emma og er fra sverige. var innpå den for en stund siden. kos

Cee-Cee said...

i love everything!!! visit my blog!

Anonymous said...

Ja, sannsynligvis sa det er