Friday, February 15, 2008

Hitchcock's classics

Vanity Fair kjørte nylig en serie med bilder inspirert av Hitchcock's filmer - og disse fallt meg jo så klart i smak. Psycho med Marion Cotillard er min favoritt. Bilder herfra.

Vanity Fair recently did an editorial inspired by Hitchcock's classic movies. Psycho starring Marion Cotillard is definitely my favourite!
7 comments:

THEA said...

Fine bilder. Likte det øverste best :)

Henrikke said...

Utrolig fine bilder.Likte spesielt bilde nummer 1.

Anja said...

Veldig kule bilder, jeg elsker Physco! Bildene inspirert av Psycho var best, men de andre var også fine

Martine said...

Hei...rotet meg tilfeldigvis innom bloggen din, da jeg googlet noen søkeord om Bergen. Fant en kommentar om at du kunne lage en Bergens guide :) Vet ikke om det var en veldig gammel kommentar...men lurte på om du hadde noen tips til meg om noen bra second hand butikker i Bergen? Med litt "ordentlige" klær :) Er utrolig glad i 50 og 60-tallsinspirerte klær, og skal til Bergen i mars, men er veldig dårlig på å finne de skjulte shoppingperlene, havner alltid på kjedebutikkene :)

Alisa said...

Jeg postet en rask butikkoversikt i en av kommentarfeltene. Vil du second hand bør du gå på Klesskapet i Skostredet, Attende nede i en av de små gatene på Bryggen og second hand avdelingen på Tillsammans i Kong Oscarsgate

Ladybird said...

Fantastiske bilder! Helt fantastiske!

Eira said...

Marion Cotillard er fantastisk, har du sett Jeux d'enfants? Den er fantastisk den og:)