Saturday, February 23, 2008

Just can't get enough


Det finnes streetstyle-bilder som er absolutt ubetydelige - og så har man bildene the Sartorialist oppdaterer med hver dag. Han klarer virkelig fange personligheten til fotoobjektet og stemningen rundt treffet de to i mellom. Lyset er å dø for, og det er selvsagt også klærne. Applaus.

There's streetstyle photos that are insignificant, and then there's the beautiful works of the Sartorialist. He manages to capture the spirit and personality of the people featured in his photos. The light is to die for and so are the clothes.

8 comments:

Anja said...

Bildene hans er virkerlig fine. Og helt enig om lyset! Det er alltid noe med bildene hans som er fint og han finner alltid så fine mennesker

Unrealized Fish said...

Så utrolig fine bilder.. Kul blogg også

Rev said...

Hei
Meget fin blogg du har! Gøy å se når folk brenner for noe. Og fashion som rommer så mye:)
Tenkte jeg skulle tipse deg om vår lille blogg som vokser. Noe mote der til tider og nå la vi ut et intervju med Norske Rikke Wiksen. bare et tips. Stikk innom å se om du liker det:)
Fortsett det gode arbeidet.
link: http://www.onionmag.no/blogg/2008/02/26/rikke-wiksen/

Rose said...

Hei Alisa! :) Du hadde et innlegg for ikke så lenge siden om sko fra Forever21. Jeg oppdaget i dag(og jublet!) at de nå sender til Norge! Ville bare droppe innom og si ifra;)

Alisa said...

Virkelig? Wow! Kanskje det blir et par sko for meg.

Rose said...

Hihi:) Jeg kjøpte meg 2 sko. Akk, gleder meg til de kommer! (Fikk faktisk beskjed om at de var sendt i dag, så det gikk jo kjemperaskt!)
:)

margrethe said...

jeg er innom der hver dag, det blir et lite must for meg.

Anonymous said...

Ja, sannsynligvis sa det er