Sunday, February 10, 2008

A Summary / NY Fashion Week

Jeg likte godt den kjølige gammeldagse glamouren som var å se overalt under New York Fashion Week. Hitchcock, Carine Roitfeld og Grey Gardens for alle penga. De lange hanskene er overalt.

Karen Walkers kolleksjon viste en høstvariant av blomstrene, med mørke strømper, volanger, belter i livet og fine lakkbooties. Invester i blomstermønstrede kjoler og skjørt - og bruk dem like fint et år til. Skjøre materialer i pudderfarger med blomster på er fabelaktig.


Jeg liker vanligvis klærne Alexander Wang produserer, men den nyeste kolleksjonen han gjorde ble imidlertidig litt for lik den forrige for meg. Heldigvis var det andre som gjorde grunge / eleganse greien bedre, blant annet Jenni Kayne og Obedient Daughters. Blå/sortrutede jakker og skjorter ser bra ut med lange sorte hansker, blazere og høylivede skjørt og bukser i grå tweed.


Markerte skuldre og svære jakker uten synlige knapper var også overalt - jakken til venstre er fra Alexandre Herchcovitch minner litt om jakkene fra de siste Martin Margiela-kolleksjonene. Sett de sammen med litt gjennomsiktige opaque-strømper og pilgrimhatten fra Marc Jacobs.

1 comment:

Fleurette said...

jeg overlever ikke uten jakker med store knapper!