Friday, July 25, 2008

Søstera til Paul & Joe


Tips til bergensere som lengter etter en dose fransk eleganse og besøkende med samme behov; Company's i Bergen overrasket meg med å ta inn Paul & Joe Sister til høsten. Klærne som hører til Sister-linjen koster en "brøkdel" av prisen på tingene i hovedkolleksjonen. Dessuten har alt en litt yngre følelse over seg. Kanskje ikke ypperlig å handle inn lue, genser og skjerf i grovt strikk når det er 28 grader ute, men gjett om jeg skal kikke ytterligere på det senere! Den rutete skjorten er forresten ikke halvparten så cowboy som den ser ut til å være på bildet. Til 1000,- synes jeg den er helt overkommelig - og snittet er fantastisk. Tenk deg den med et litt utsvingt sort skjørt med tykk strømpebukse, skjerf og snøre-sko til høsten. Ja ja ja. I følge folka bak Company's kommer det inn mye mer enn det dere ser på bildene.

For those of you who are going to visit Bergen in the near future - Company's is worth a visit, especially since they just started to carry Paul & Joe Sister, the cheaper, younger line by Paul & Joe. I love all the chunky, knitted scarves and checkered shirts. Must-haves for colder days.

5 comments:

Johanne said...

Åh, Paul & Joe Sister har så mye fint! se på linken(fin jakke!) Samme med Chloe's See By Chloe og Marc Jacob's Marc By Marc Jacobs. Liker ofte "under-kolleksjonene" best...


http://www.net-a-porter.com/product/36547

Alisa said...

Fin jakke! Kanskje den kommer på Company's? Kan høre rundt om du vil!

Johanne said...

Takker, men jeg vurderer å bestille på nett. Eller kanskje Company's i Oslo har den;D

Stine - Companys said...

Nå har vi også fått inn en grå tunika med fuglemønster, en rød-oransje og en blå genser med hvite knapper (se net-a-porter), en marineblå strikkekjole og en indiskmønstret skjorte fra Paul & Joe Sister på Companys. Og det kommer enda noen flere godbiter.. det er bare å følge med i ukene fremover =)

Johanne said...

Den tunikaen med fuglemønster er fin!