Wednesday, October 29, 2008

Pimp you shoes


For en stund siden kjøpte jeg noen litt tunge sorte snørresko på Fretex for en femtilapp. Lissene som kom med skoene var kjedelige og passet i grunn relativt dårlig - så jeg fikset det med silkebånd. Virker mye mindre søtt en det det ser ut til å være på bildet. Det er jeg glad for.

I bought these chunky lace-ups at a charity shop a while ago. The laces were quite boring and misplaced - so I decided to replace them with some silky laces instead. It really isn't as overly cute as it appears to be in the photo. I'm glad.

7 comments:

Anonymous said...

Hei hei! ville bare si at jeg liker bloggen din utrolig godt! du skriver om så mye interessant og veldig variert, herlig å lese annet enn i dag har jeg spist.. nå skal jeg trene.. =) Hvordan har du lært å bli så flink med layout, og hvordan "ordner" du bildene før du poster de? Beklager mange spørsmål, men ble litt ivrig av å lese bloggen din! Er selv helt fersk på området skjønner du. Hilsen Kine

Alisa said...

Takk for tilbakemeldingen, Kine. Jeg har flere års erfaring med pusling i Photoshop, så det er programmet jeg benytter meg av. Jeg har lært alt selv. Vedder på at du klarer det samme!

anne marte said...

silkebånd på skoene er tufft :D

Alive in the USA said...

Å, så flotte sko. Slike kunne jeg tenke meg! Genialt med silkebåndet:)

Unknown said...

Silkebåndet gjorde seg virkelig!

Anonymous said...

cool blog. i really like your style

Simon said...

Cool!!