Saturday, June 30, 2007

Holiday! Material Girl! Vogue!Dagen i dag har foregått sakte og fint. Jeg begynte dagen med gjennomlesning av det nyeste Cover (som aldri skuffer), jeg spiste moreller mens jeg hørte på musikk jeg ikke hadde hørt på lenge. Deretter dro jeg på meg min elskede nye rustrøde cardigan med fantastisk snitt fra H&M Trend og dro til Ark Beyer for å hente en kopi av Wallpaper* Berlin City Guide som hadde ligget og ventet på meg en god stund. Deretter tok jeg en svipptur innom Din Sko hvor de hadde et fantastisk salg og jeg kunne ikke la være å plukke med meg hjem de nude-fargede oxfordsene jeg har siklet etter lenge. Det beste var at de bare kostet meg en liten hundrelapp. Jeg tok også en tur innom Platekompaniet og kjøpte med meg hjem "Paris Je T'aime" som jeg har lengtet etter å se lenge. På vei ut fra Platekompaniet spottet jeg bussen min, og løp som en villmann, men rakk den selvsagt ikke og endte opp med å sitte på busstoppet i tjue minutter med Wallpaper* byguide om min gode kompanjong. Guiden er forresten fortreffelig, og jeg skal nok hedre den med en egen post en gang. Vel hjemme så jeg "Paris Je T'aime" som også overrasket positivt med sine vittige og til tider triste kortfilmer. Halvtimen etter det gikk til å høre på Madonna-maraton på P3, som var absolutt fantastisk! Jeg hadde helt glemt hvor mye jeg likte vintage Madonna. Last ned "Material Girl", "Holiday", "Vogue" og "Like A Virgin" for herlig mimring. God kveld!

5 comments:

Camilla said...

Gamle Madonna sanger er best!

Hei! said...

Madonna er mitt idol! Jeg vil også være så bøyelig når jeg er 49!:]
De gamle sangene hennes er definitivt best!

Anonymous said...

Wallpaper Berlin City Guide sa du? en god city guide sa du og? kan man fortsatt få tak i den? på hvilken som helst butikk med godt blad utvalg?
mange spørrsmål på en gang det ja...
en veldig fin blogg må jeg si=D

Alisa said...

Wallpaper * City Guide Berlin, god city guide ja. Man kan få den på ulike bokhandlere i Norge, men ikke på bladkiosker tror jeg. Jeg bestilte den på Ark Beyer i Bergen, hvor de har mange andre Wallpaper* City Guides. Ta en tur innom din nærmeste bokhandler og spør om du kan få bestille den. Guiden i seg selv er egentlig ganske billig, bare 70 kr.

Anonymous said...

Så flott! da gjør jeg det!
skal til Berlin en liten tur i høst, så det er smart ting å ha med tenkte jeg! takk skal du ha!