Friday, July 6, 2007

DKNY F/WFor tiden er jeg storbesatt av to ting: Wimbledon og høstklær. Jeg velger igjen å snakke om det sistnevnte. Og jeg får unnskylde om min oppførsel påvirker deres sommerlykke på noen som helst måte.

Jeg må si at få av høst/vinter-visningene for sesongen 2007/2008 imponerte meg. DKNY var en av de bedre kolleksjonene, med viktige og fine elementer for høst- og vinterkulden. Her er små bemerkninger for bildene ovenfor i klokkerekkefølge fra øverste bilde på venstre side:

1. Ulike tekstiler brukes sammen. Syre-farget sateng og sort ull er lekkert sammen. Det er interessant å se denne fargen på et så stort plagg som en kåpe. Sort passer perfekt til slike farger fordi det lett kan bli for mye.
2. Skjerf som knyttes på en uvanlig måte er alltid forfriskende å se. Prøv deg litt fram med ulike knuter og sløyfer.
3. Stor guttegenser med lommer og strass ser mer feminint ut med et foldet/løst miniskjørt under (slik at man så vidt kan se det) og sorte strømpebukser til.
4. Lenge leve alpeluen/berreten. Jeg skal i hvertfall bruke min røde i høst/vinter.
5. Igjen ser man bomullstrøyer under kjoler/t-skjorter/bluser. Med et høylivet, smått puffet miniskjørt til er man garantert suksess.

1 comment:

cat said...

yo alisa. wimbledon er jo bare sykt gøy. satt inne i hele dag for å få med meg alt. shit hva bra. kul post forresten. håper du har en fin sommer