Tuesday, October 16, 2007

Collage et Nouvelle Vague


I dag vil jeg være enkelt kledd i sjukt fin kjole fra 3.1 Phillip Lim, sko i grå/nude mocha fra Opening Ceremony, Urban O-armbånd og Photoshop-knestrømper. Nude, grå og marineblå er en herlig kombinasjon som er vanskelig å få til i hverdagen (vanskelig å få tak i skikkelig fine, ugjennomsiktige nude-plagg).

Jeg er også litt i det kulturelle hjørnet i dag, og det resulterer i drømmer om gatestil-bøker fra åtti- og nittitallet, "100 Years of Fashion Illustration" og Virgin Suicides - både film og soundtrack. Jeg må også innrømme at jeg har blitt smått forelsket i gutten fra Stockholm Streetstyle som jobber på Stadsmissionen.

Enkelhet er stikkordet, og dette representerer Falke-vottene - men om man kjører helt enkelt er det lurt å ha noe mer "ekstremt" og kanskje til og med praktisk, som paraplyen fra Urban Outfitters. Jeansskjorten fra Acne har jeg lenge siklet etter, men aldri hatt nok penger til å kjøpe. Ja til denimskjorter med bomberfasong!

Siste ord; last ned Too Drunk To Fuck med Nouvelle Vague bare fordi jeg sier det. Jeg så Grindhouse i går, Tarantino satt på radioen i filmen og akkurat denne sangen strømmet ut gjennom høytalerne - jeg kan mildt sagt si at jeg ble veldig glad for å høre den.

2 comments:

viv said...

jeg adorer collagene dine, fortsett med det

Britt said...

Ja til jeanskjorta frå Acne og ja til fleire collager! :)